Feng Shui
Feng Shui

Feng Shui in general

Cu toata popularitatea sa, Feng Shui nu este un fenomen nou - de vreme ce oamenii au folosit, inca din timpuri inmemorabile, fortele naturii si energia pamantului pentru a-si imbunatati stilul de viata si mediul inconjurator. Astazi, cand viata ne pune in fata atatea provocari, este important sa atragem fortele naturii de partea noastra pentru ca sa ne putem atinge potentialul maxim si sa creem atmosfera pozitiva, de succes - si aici Feng Shui ne ofera raspunsurile dorite.

Feng Shui a devenit un fenomen de amploare in intreaga lume, fiind adoptat de toata lumea - de la celebritati si companii de renume pana la familii obisnuite - si asta dintr-un motiv lesne de inteles: te simti mai bine si dai randamentul maxim intr-o atmosfera potrivita. Vei descoperi ca Feng - Shui da intr-adevar roadele scontate si te ajuta sa aranjezi nu doar casa si mediul inconjurator, ci sa- ti imbunatatesti si sanatatea, starea sufleteasca, relatiile, creativitatea, situatia finaciara, viata de familie si spirituala, cariera.

Iata ce vei obtine daca vei aplica principiile Feng Shui:

1. Un mai bun control al propriului destin;

2. O intelegere mai profunda a vietii;

3. O atmosfera armonioasa in casa;

4.O intelegere mai buna a fortelor naturii;

5. Capacitatea de a creea un ambient care sa te ajute sa atingi  potentialul maxim.

Feng Shui nu ofera solutii magice, dar te ajuta, in schimb, sa actionezi in asa fel incat sa poti capta fortele din jurul tau, bucurindu-te pe deplin de viata.

Cum actioneaza Feng Shui?

Feng Shui se bazeaza pe campul energetic emotional care strabate si iti inconjoara corpul. Aceasta energie se numeste "aura "; ea se raspandeste in interior prin intermediul unor centri de forta numiti "chakre ", iar in exterior de-a lungul meridianelor. Aceasta energie electromagnetica poarta gandurile, ideile si emotiile spre toate celulele corpului. Energia emotionala interactioneaza permanent cu energia casei, astfel incat sentimentele se reflecta in locul in care traiesti. In concluzie, gandurile, sentimentele si ideile se contopesc cu lumea inconjuratoare, iar diferitele energii care intra in contact cu campul tau energetic iti influenteaza viata.

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent

      Baseline