Ce trebuie sa stii despre bijuteriile cu pietre semipretioase fine lucrate de mainile mele?

In ultima vreme, bijuteriile handmade sunt la moda. Atentia personala si dragostea pe care o  depun in creatiile mele este esentiala vis-a-vis de energia benefica pe  care o transmit catre  tine. Atunci cand creez 

bijuterii handmade ma gandesc la tine... . Pot creea orice bijuterie  handmade pentru tine, trebuie doar sa-mi spui ce  iti doresti! Bratari, coliere, cercei..., toate  handmade, lucrate 100% manual.

O masina poate produce sute de unitati pe ora, in timp ce eu am nevoie de mult mai mult timp pentru a termina o piesa. Relatia mea cu aceste bijuterii cu pietre semipretioase si pretioase este plina de mister: le scot din sertarul meu, le ating, le combin si gata vine o idee! Ideea esti tu si dorinta ta de a purta ceva nascut din pasiunea mea de o viata: bijuteriile cu cristale.

Si trebuie sa iti spun ca productia la scara mica este intotdeauna de o calitate superioara! Pietre, cristale fine, fatetate, argint, argint placat cu aur sunt componenetele de baza pe care le gasesti in atelierul meu. Am transformat pasiunea in afacere si am inflorit-o!

Te astept cu drag,

Lucia Graine

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

    Rasfoieste paginile noastre de bijuterii cu pietre semipretioase si pretioase, bijuterii statement, cadouri si decoratiuni Paste, produse pentru aromaterapie, cadouri pentru EL si Ea, bratari pentru barbati...