Fiecare produs ZAHIR SALL necesita o modalitate speciala de ingrijire si intretinere, dupa cum urmeaza:

Corpuri de iluminat: Verificati cu atentie – cablul de alimentare sa nu fie distorsionat sau rupt. Sa nu alimentati lampa in aceste conditii. Folositi produsul doar pentru interior (in afara de cele specifice pentru exterior). Lasati o anumita distanta intre produs si alte obiecte cand este sub tensiune. Verificati ca priza sau lampa sa nu fie uda pentru a evita accidentele. Nu folositi lampa daca aveti mainile ude. Nu atingeti becul, priza sau orice parte interioara daca este conectata la reteaua electrica pentru a evita arsurile. Inlocuirea becului ars se face numai dupa ce ati deconectat lampa de la curentul electric. Deseurile electrice se colecteaza in recipienti speciali, separat de deseurile menajere.

Lumanari – nu sunt jucarii. A nu se lasa: nesupravegheata, in apropierea perdelelor si a substantelor inflamabile, la indemana copiilor si a animalelor, in bataia curentilor de aer, nu este recomandata persoanelor care sufera de boli respiratorii (astm bronsic). Ardeti lumanarile numai in/pe suporti speciali. Pastrati fitilul la aproximativ 0,6 cm. In cazul expunerii la soare (temperaturi ridicate) se poate topi, deforma, pot surveni modificari de culoare.

Obiectele din lemn ( diverse sortimente): se curata carpa moale uscata sau umeda.

Obiectele din sticla sau portelan: Se spala cu apa si detergent de vase. Nu spalati cu bureti abrazivi sau bureti metalici. Sticla este un material fragil, trebuie manevrat cu grija. A nu se lasa la indemana copiilor.

Obiectele din portelan: pentru uz casnic. A se clati dupa folosire, a nu se spala cu bureti sau detergenti abrazivi. Fragil. A nu se lasa la indemana copiilor.

Obiectele din rasina si/sau lut ne-ars: Scop decorativ, nu umpleti cu apa. Se curata carpa moale uscata sau umeda.

Plante, flori artificiale, crengute decorative: A nu se spala cu apa. Se vor sterge cu o carpa uscata sau cu un pamatuf.

Obiectele de dimensiuni mici: A nu se lasa la indemana copiilor, scop decorativ, a nu se ingera. Se curata cu o carpa umeda moale.

Obiecte din hartie, carton: A se feri de foc, a nu se lasa la indemana copiilor, a nu se uda.

Mic mobilier: se interzice pastrarea produselor in mediu umed, udarea repetata, pastrarea in mediu cu vapori de solventi, substante inflamabile sau spatii necorespunzatoare. Nu se recomanda incercarea de reparare de catre persoane neautorizate. Transportul neadecvat din vina beneficiarului poate dauna produsului. Utilizarea suportului produsului cu greutati necorespunzatoare, aducerea de modificari sau amplasarea neadecvata poate de asemenea dauna produsului. Pentru intretinere, mobila se sterge cu o carpa moale, uscata sau umeda.

Perne decorative: se recomanda curatarea uscata.

Ambalajele produselor noastre sunt reciclabile.


CERTIFICAT DE GARANTIE, pentru genti si posete, curele si accesorii:

Prezentul certificat de garantie va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare:legea 449/2003 ; OG 21/1992 republicata.Masura reparatorie se stabileste prin negociere comuna.Eventualele reclamatii de calitate se adeseaza si se depun direct magazinului in perioada de garantie.Termenul de garantie este de 30 zile de la data vanzarii-cumpararii produsului pentru deficiente neimputabile consumatorului. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea conditiilor de mai jos.

Gentile si posetele comercializate de societatea noastra sunt destinate exclusiv pentru accesorii; nu sunt destenate a fi folosite pentru bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentru posete este de 1 Kg, iar pentru genti de 3 Kg.

- Articolele la care se refera acest certificat sunt confectionate din piei naturale sau inlocuitori din piele , intretinerea acestora facandu-se prin stergerea lor periodica de praf cu o carpa moale iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Nu se vor folosi diluanti sau substante acide.

- Articolele confectionate din piei tip nabuc ,iuft, bufto, spalt(piele intoarsa),velur se pot curate prin stergere cu o radiera , crep natural sau bureti uscati si curati.

- Articolele din piele de culoare deschisa : alb, bej, rosu, gri,etc. se vor feri de contactul cu ruj, indigo , tus de tipar, pix, piele culoare inchisa etc. evitand riscul patarii.

- Articolele din piele precum si cele din inlocuitori piele, daca nu se folosesc in timp mai indelungat se vor pastra in pungi de nailon curate si neimprimate , ferite de soare, praf, surse de caldura.

Termenul de garantie in sensul legii 449/2003 este de 2 ani , acest termen fiind valabil doar in cazul viciilor ascunse (defecte de fabricatie) nu si in conditii de uzura normala. Orice interventie a consumatorului asupra produsului anuleaza garantia oferita.

CE SA NU FACETI:

1.NU aplicati solutia direct pe toata suprafata posetei.

2.NU aplicati solutia pentru curatarea gentii pe pielea intoarsa sau pe genti a caror piele au aspect poros.

3.NU folositi creme de pantofi sau acetona pentru a curata petele persistente de pe geanta dvs.din piele.

4.Nu depozitati o geanta din piele in fundul dulapului, cu alte lucruri deasupra ei; o greutate mare care va apasa mereu pe suprafata din piele a unei posete, o va uza, chiar daca sta depozitata si nu este purtata.


CERTIFICAT DE GARANTIE BIJUTERII DE FANTEZIE

1.PRECAUTII SI INFORMATII UTILE

Bijuteriile aurite, datorita faptului ca aurul este un metal moale, se vor “sterge” in urma frecarii la purtare continua necesitand re-aurire, obiectul recapatandu-si aspectul initial.

Bijuteriile argintate, asemenea bijuteriilor integral din argint, in contact cu aerul, vor capata in timp patina (usoara ingalbenire).

Pentru a proteja cat mai bine si a prelungi durata de viata a bijuteriilor este necesar sa urmati recomandarile de mai jos:

a. Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc.

b. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita dezlipirea pietrelor (pietre semipretiose, cristalele Swarovski, strasuri), uzura partilor metalice sau care contin alte materiale si pentru a nu-si schimba culoarea si a nu se deteriora stratul de metal pretios de la suprafata.

c. Bijuteriile care contin cauciuc si cele aurite sau argintate isi pierd elasticitatea respectiv depunerea de metal pretios daca intra in contact cu sprayurile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.

d. Materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef, pietre semipretioase sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice.

e. Colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile.

f. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta , pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata , dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

g. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

h. Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

i. Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn- lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.

2.CLAUZE SI CONDITII DE GARANTIE

Pentru modelele de bijuterii fantezie prevazute cu pietre ( strasuri, crustale Swarovski, pietre pretioase si semipretioase ), in cazul caderii acestora , producatorul sau dupa caz vanzatorul le va inlocui intr-un termen rezonabil, numai in situatiile in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului.

Conform legii 449/2003, art. 11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii cristalelor Swarovski sau spargerii margelelor din sticla de Murano.

Aceasta garantie nu include deterioarea provocata bijuteriei din nerespectarea indicatiilor de la punctul 1 ( precautii si informatii utile), accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. De asemenea, nu se ofera garantie in cazul persoanelor alergice la metalul comun sau cu alte afectiuni ale pielii.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputate consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului , se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului. Reparatiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse in aceasta garantie vor fi facturate cumparatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Cerificat de Garantie.

Descarca:

Certificat de calitate pentru accesorii hand made

Certificat de garantie pentru genti si posete, curele si accesorii

Certificat de garantie bijuterii  fantezie

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent

      Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.