EMOTII CARE NE-AU SCHIMBAT VIATA

Despre Noi este o rubrica de o mare bucurie.  Avem sa va spunem lucruri. Numele ZAHIR HOME a luat nastere acum mai bine de 10 de ani. Drumul nostru catre experienta a fost presarat cu multe incercari dar si cu multe reusite.

Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa parcurgem acest drum. Dar acesta nu ar fi fost posibil daca nu am fi intalnit oameni carora astazi si pe aceasta cale le multumim ca au existat.

Unul dintre mentorii nostri este Luminita Harjoghe, o persoana cu o mare deschidere artistica. Ii multumim din suflet ca exista in viata noastra. Ea este cea care a marcat calea. 

Nu se poate sa nu ne gandim la Tina Patrascu care ne-a pus la indemana informatii tehnice despre afacere, si, nu in ultimul rand, la doamna Irina Reisler care ne-a incurajat sa deschidem acest magazin on-line.

Le multumim sotilor Dumitru Alina si Laurentiu pentru suportul lor si, bineinteles, colaboratoarelor noastre, fara de care mesajul nostru nu ar ajunge la dv-s.

Ii multumim Anei Maria.

Si, bineinteles, multumim din suflet clientilor nostri care timp de mai bine de 10 ani ne-au stat alaturi. Ne bucuram mult de aprecierea lor si suntem receptivi la nemultumirile lor. 

Va trimitem un gand bun de sanatate si multumire. Va iubim!

Asa suntem noi si speram ca veti aprecia sensibilitatea echipei noastre. Cu Aceeasi Sensibilitate si Grija sunt alese produsele (bijuterii, decoratiuni interioare, cadouri unicat) noastre si suntem siguri ca daruindu-le celor dragi voua veti transmite acelasi mesaj.    

Salah si Lucia Graine

Va asteptam cu drag in magazinul nostru!

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent

      Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.