Care sunt conditiile de garantie comerciala?

Toate produsele  ZAHIR HOME se bucura de garantie comerciala.Perioada de garantie este perioada in care produsul va fi reparat sau inlocuit de catre vanzator sau producator in cazul nefericit in care produsul se decide sa aiba defectiuni de fabricatie, de manipulare sau transport si nu aparuta din vina cumparatorului.

Cu exceptia produselor electrice, toate produsele din ZAHIR HOME dispun de 30 de zile calendaristice de garantie. Produsele electrice se bucura de o garantie de 2 ani, aplicabila doar defectiunilor aparute la instalatiile electrice. Pentru orice alte defectiuni se aplica garantia generala de 30 de zile.

Pentru a dispune de garantie vei face dovada achizitiei prin bon de casa sau factura. In minus, ZAHIR HOME nu iti cere pastrarea ambalajului original pentru a beneficia de garantie, asa ca il poti da spre reciclare din prima zi.

Care este originea produselor?

Produsele ZAHIR SALL provin din tari (precum Anglia, Germania, Belgia,Grecia, Franta etc) cu traditii diferite, sau pot fi creatii ale unor mesteri si artisti locali. Fiecare din aceste produse vine cu povestea proprie adusa din cele mai indepartate meridiane.

De asemenea, bijuteriile sunt unicat, create  din pietre semipretioase, a caror poveste va invitam sa o cititi.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

    Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.