Cum se livrează produsele Zahir Home?

Livrarea produselor achizitionate pe site-ul Zahir Home se realizează prin intermediul serviciului de curierat, în cel mult 72 de ore de la confirmarea și expedierea comenzii prin curier.

Livrarea se face prin Fan Courier.  

Livrarea produselor comandate se face in termen de 48 de ore prin curier pentru comenzile primite de luni pana joi intre orele 08.00 - 13.00.

Pentru comenzile primite dupa ora 13.00 livrarea se va face in 72 de ore.

Comenzile primite vineri vor fi livrate marti.

Livrarea coletului se face la adresa menționată de client în momentul plasării comenzii. Recepția coletelor se poate face în prezența reprezentantului firmei de curierat ,în cazul plații ramburs, coletul se poate deschide doar după achitarea rambursului.

În colet produsele vor fi însoțite de factura fiscală .

Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calitații acestora pe durata transportului.

Care sunt costurile de transport?

Comenzile cu valoare totală mai mare de 350 de lei beneficiază de livrare gratuită, în aria de acoperire a companiei de curierat.

În cazul efectuării unei comenzi a cărei valoare totală este mai mică de 350 de lei, costul de transport va fi intre 15-30 ron, in functie de valoarea si greutatea comenzii.

In magazinul nostru, comanda minima este de 49 lei. Daca valoarea produselor comandate nu insumeaza 49 lei, comanda nu este onorata.

Livrarea obiectelor de mobilier se realizează sub un regim special de plată, personalizat pentru fiecare produs în parte. Pentru a afla costurile de transport pentru piesele de mobilier care te interesează, te rugam să ne contactezi.

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent

      Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.