S.C. ZAHIR SALL S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. ZAHIR SALL S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate pe site-ul www.zahirhome.ro vor putea fi utilizate de catre S.C. ZAHIR SALL S.R.L. pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.zahirhome.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.


S.C. ZAHIR SALL S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.zahirhome.ro. De asemenea, S.C. ZAHIR SALL S.R.L. nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Zahir SALL SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii site-ului www.zahirhome.ro le furnizeaza. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate pe acest site.

Conform Legii 677/2001, clientii www.zahirhome.ro beneficiaza de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientii site-ului nostru au dreptul de a solicita stergerea datelor.

Clientii nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa refuzul va determina imposibilitatea efectuarii si livrarii comenzilor.

Garantam confidentialitatea datelor cu caracter personal: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, numere de telefon, comenzi) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, atunci cand clientul se inregistreaza pe site-ul www.zahirhome.ro sau plaseaza o comanda pe site-ul www.zahirhome.ro. In cazul datelor incomplete, ne rezervam dreptul de a sterge contul si de a nu livra comanda. In cazul datelor false, ne rezervam dreptul de a lua masuri legale impotriva persoanelor in cauza si de a sesiza autoritatile competente.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.zahirhome.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site.  SC ZAHIR SALL SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de catre  SC ZAHIR SALL SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate de catre utilizator pe tot parcursul utlizarii site-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, SC ZAHIR SALL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este crearea unei baze de date a clientilor interesati de ofertele si produsele noastre, acestia urmand sa primeasca informari despre eventualele promotii. 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor vizate.

SECURITATEA INFORMATIILOR

 SC ZAHIR SALL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC ZAHIR SALL SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.zahirhome.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea,  SC ZAHIR SALL SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Categorii vizitate recent

Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.