CONDITII DE RETUR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, actualizata si republicata, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta si sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre client.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului incheiat la distanta de catre client, in conditiile stabilite de lege, SC ZAHIR SALL SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de client fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre client.
Returul produsului se face doar in conditiile in care acesta a fost cumparat online, de pe site-ul www.zahirhome.ro in baza unui contract la distanta, este intact, iar continutul pachetului produsului este complet.

Anularea tranzactiei prin card:

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de  politica acesteia.

Rambursarea / restituirea tranzactiei:

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent

      Sed luctus nisi eget hendrerit consequat. Nulla imperdiet congue pulvinar. Aenean vulputate, lectus vel faucibus ullamcorper, diam eros scelerisque ipsum, ac mattis leo elit a dolor. Sed quis leo sit amet arcu finibus consequat. Mauris ultrices finibus accumsan.